Szolgáltatásaim bővebben

Lakberendezés

Jól  funkcionáló, stílusos otthon, az Ön igényeire szabva!

Milyen formában történik a közös munka? Találkozhatunk egy konzultáció erejéig egy hangulatos kávézó teraszán. Vagy az otthonában, ahol – igény szerint – 2-3 órás helyszíni egyeztetésre kerülhet sor. Az egy alkalmas konzultáció aztán folytatódhat – szintén igény szerint – akár egy mindenre kiterjedő megbízásban:

 • alaprajzi elrendezés megtervezése
 • berendezési terv
 • egyedi bútorokról látványterv
 • bútorok és szaniterek részletezése
 • burkolási tervek (falak, padló)
 • elektromos kiállásokról terv (kapcsolók, lámpák, dugaljak, épületautomatika)
 • a lakás berendezéséhez kapcsolódó gépek elhelyezésének egyeztetése
 • falnézetek, metszetek
 • 3D látványtervek
 • szakipari kivitelezőkkel történő egyeztetés
 • közös vásárlás

Home Staging

A home staging az ingatlan értékesítésére történő, minden részletre kiterjedő felkészítést foglalja magában. A köztudatban ma még nagyjából ez annyit jelent, hogy az előkészület során rakunk a kanapéra néhány színes díszpárnát és fahéjas sütit készítünk, amikor a vevőket várjuk. Ez azonban a professzionális home stagingben nem így van.

A lakás felkészítése összetett folyamat. Először lelkiekben kell felkészülnünk a lakástól való megválásra. Szükséges a sziklaszilárd döntéshozatal, hogy „el akarom adni a lakásomat.” Ha ez megvan – egyébként ez az egyik legnehezebb dolog -, akkor egy nagy lépést már tettünk a siker felé vezető úton. 

A munka az aktuális piac felmérésével folytatódik, ennek megvan a maga komplex módszere. Ezt követően a szóban forgó ingatlant alapos vizsgálat alá vetjük, hogy megtudjuk, kinek szánjuk majd a lakást. A szükséges beruházásokat már részben ez alapján fogjuk meghatározni, de amit mindvégig szem előtt kell tartanunk az az, hogy miként tudjuk megmutatni a majdani vevőknek a lakás legelőnyösebb oldalát és hogyan tudjuk a költségeket optimalizálni, hogy aztán a lehető legmagasabb áron történjen az értékesítés. 

Ehhez elengedhetetlen a lakás alapos felkészítése és a profi marketing anyag. Az ingatlaniroda hálózatnál töltött évek során megtapasztaltam, hogy milyen nagy szükség van a jó szakemberekre az ingatlanpiacon, minden területen: home staging szakemberekre, lakberendezőkre, kiváló értékesítőkre. 

A felsorolt területek mindegyikén szaktudással és tapasztalattal rendelkezem. Vagyis itt jön a jó hír: én mindenben tudok segíteni.

 

Tanácsadás befektetőknek

A lakóingatlan befektetőknek szóló csomag komplett projektmenedzsmentet foglal magában: a befektetésre alkalmas ingatlan felkutatása, célcsoport meghatározása, a fejlesztési folyamat megtervezése, átalakítási – lakberendezési terv készítése, a felújítási folyamat végig kísérése, a lakás berendezése, styling, a hirdetéshez szükséges marketing anyag összeállítása, a lakás árazása az aktuális piaci helyzetnek megfelelően, szükség esetén a lakás értékesítése, illetve bérbeadás útján történő hasznosítása.

 

Online tanácsadás

Amennyiben elakadt a lakása egy helyiségének átalakításával vagy berendezésével, előzetes időpont egyeztetést követően szívesen adok tanácsot online. Ön otthon, egy kényelmes fotelban ülve, notebookkal a kezében vehet részt egy tartalmas és hatékony konzultáción. Ehhez mindössze egy méretezett alaprajzot és pár fotót kérek előzetesen, valamint a tisztázandó kérdések megfogalmazását. Így én már felkészülten tudok Önnel beszélgetni, az adott probléma megoldására koncentrálva. Ez a szolgáltatás hatalmas energia töltetet adhat a változtatáshoz.

 

Okos otthon tervezés

Az épületautomatika lehetőséget biztosít arra, hogy minden olyan eszköz, ami villamos működtetésű és szerves részét képezi egy épület kiszolgálásának, egy nagy rendszer része legyen, így téve azt energiahatékonnyá, biztonságosabbá és komfortosabbá. Az idő előre haladtával az automatika rendszer gyártók többféle fejlesztési irányba is elindultak, kezdve a központosított vezérlőktől, az elosztott rendszereken át, a szigetüzemű berendezésekig. Ennek megfelelően a kommunikációs médiumokból is számos változat alakult ki mind vezetékes, mind pedig vezeték nélküli verzióban. Megannyi rendszer közül választhatunk, de mindig szem előtt kell tartani a megvalósítandó feladat természetét és ennek megfelelően kell dönteni a legoptimálisabb megoldás mellett.

 Az okos otthonokról bővebben itt tájékozódhatsz: SmartInterior