Lételemem szépet alkotni!

A kényelmes élet egyik alappillére a jól megtervezett, személyre szabott otthon, ahol minden az Ön álmai és igényei szerint kerül kialakításra. Mindannyian másban vagyunk jók. Sok-sok beszélgetés után ma már tudom, hogy ami számomra könnyen megy, az másoknak talán nehézséget okoz. 

Minden új megbízásba lelkesedéssel és érdeklődéssel vetem bele magam. Szeretem újragondolni a tereket, hogyan lehet még többet kihozni egy ingatlanból. Megtiszteltetésnek tekintem, amikor valaki megbízik bennem, a tudásomban és a segítségemet kéri az életterének kialakításában. Közel 20 éve tevékenykedem az ingatlan szektor különböző ágazataiban. Évekig foglalkoztam lakóingatlanok értékesítésével és bérbeadásával. Ez idő alatt a közgazdász diplomám mellé ingatlanközvetítő és értékbecslő végzettséget szereztem. 15 évig dolgoztam egy multinacionális cégnél kereskedelmi ingatlan üzemeltetés területen. 

Lakberendezőként 2010-ben szereztem meg az oklevelem. Referenciáim között magánlakások, családi házak találhatóak Budapest, Pest megye és Miskolc vonzáskörzetéből, ezek egy része befektetési célú projektként valósult meg.

Legújabb szolgáltatásom a home staging, mely a lakóingatlanok eladásra, illetve bérbeadásra történő felkészítését jelenti. Amennyiben ingatlan befektetésben gondolkodik, akkor az ideális lakás felkutatásában, megtervezésében, felújításában, valamint az értékesítésben is tudok segíteni. Tárgyalási szinten beszélek angolul, ezért szívesen foglalkozom akár külföldi ingatlanbefektetőkkel is.

Miért válasszon engem?

Az első telefonhívástól, e-mail váltástól vagy személyes találkozótól kezdve a tervezési folyamaton át, akár a felújított, berendezett lakás kulcsrakész átadásáig a központban az Ügyfelem áll. Megbízómmal történő folyamatos egyeztetések során a funkcionalitást sikkes formavilágba öntve megmutatom, hogyan hozható ki az adott térből a maximum.

A munkámra mindig is igényes voltam, a jövőben is szeretnék értéket adni a Megbízóimnak.

Eva Balogh

Balogh Éva

Home staging szakértő, Lakberendező

Önéletrajz

1998 – 2002  Közgazdász diploma; Külgazdasági szak
2004             Ingatlanközvetítő és értékbecslő képzés
2004 – 2007 Ingatlanközvetítői munkakör (Duna House Franchise Hálózat)
2007 – 2022  Kereskedelmi ingatlan üzemeltetés
2008 – 2010 Lakberendező képzés; Okleveles Lakberendező
2020 – 2021  Home Staging Akadémia; Okleveles Home Staging Szakértő

Rólam mondták